SPORT

TRANSFER – Tudor Buguleț a plecat de la CS Minaur la campioana Dinamo București

Publicat cu

pe

Handbalistul Tudor Buguleț (22 ani, extremă dreaptă) a semnat un contract pe trei sezoane cu echipa campioană Dinamo București, după trei ani petrecuți în tricoul echipei CS Minaur Baia Mare.

”Sunt foarte fericit pentru această nouă provocare, pentru că Dinamo este cea mai bună echipă din România. Abia  aștept să simt atmosfera făcută de suporteri și să sărbătorim împreună orice victorie. Voi trage tare pentru îndeplinirea obiectivelor. Hai Dinamo!”, a declarat Tudor Buguleț, pentru site-ul oficial al echipei campioane.

Deși a bifat în acest an câteva convocări la echipa națională, în ultima ediție a Ligii Zimbrilor, Tudor Buguleț a jucat în doar 16 meciuri pentru CS Minaur, în care a marcat 13 goluri. A evoluat mai mult la echipa a doua clubului băimărean (Divizia A), nereușind să câștige duelul pe postul de titular pe extrema dreaptă, cu ucraineanul Artem Kozakevych și cehul Tomas Cip.

Se pare că nu este ultimul transfer pe axa Minaur-Dinamo, la echipa antrenată de Xavi Pascual urmând să ajungă și preparatorul fizic al echipei băimărene, danezul Thomas Torabi.

foto Ovidiu Dragomir Facebook CS Minaur

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version