Connect with us

ACTUALITATE

TULBURARE LINIȘTE PUBLICĂ – Mai multe intervenții ale polițiștilor locali băimăreni

Publicat cu

pe

În ultima săptămână polițiștii locali băimăreni au intervenit la mai multe scandaluri, cele mai multe începute pe fondul consumului de alcool. Potrivit informațiilor furnizate de către Poliția Locală Baia Mare, în data de 22.04.2024, orele 19.20, polițiștii locali au fost sesizați de către locatarii unui imobil de pe Bulevardul Regele Mihai I asupra faptului că dintr-un apartament se simte un miros puternic, iar persoana care locuiește acolo nu a mai fost vazută de câtva timp.

„A fost anunțată Poliția Municipiului Baia Mare, a fost solicitat un echipaj de la Descarcerare care a spart usa apartamentului, persoana în cauză fiind găsită decedată. Cazul a fost preluat de către serviciul specializat din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare. În data de 22.04.2024, orele 13.00, a fost sesizată tulburarea liniștii publice la Centrul Social tip Azil de Noapte de pe str. V. Alecsandri. La fața locului a fost identificată o persoană recalcitrantă cunoscută cu probleme psihice, aceasta era în stare de ebrietate, fiind nemulțumită de faptul că nu este primită la Azil, aceasta a fost transportată cu un echipaj SAJ la Spitalul de Boli Psihice unde a fost preluată de personalul medical de specialitate

În data de 23.04.2024, orele 11.18, a fost sesizat faptul că la platforma de colectare a gunoiului menajer de pe str. Victoriei este o persoană care aruncă gunoiul pe jos, la fața locului aceasta a fost identificată și sancționată contravențional, în data de 23.04.2024, orele 08.42, a fost sesizat faptul că pe Bd. Traian este o persoană care consumă alcool pe domeniul public. Persoana în cauză a fost identificată și sancționată contravențional. În data de 25.04.2024, orele 00.30, echipajul care efectua serviciul pe str. Culturii, format din Mărieș Sorin și Ungur Elena, a observat o persoană căzută pe trotuar care solicita ajutor întrucât era bolnavă și nu se putea deplasa. A fost solicitată o ambulanță care a preluat-o si transportat-o la UPU.

În data de 25.04.2024, orele 10.50, a fost sesizat faptul că în parcarea unui magazin de pe Bd. Unirii este o persoană recalcitrantă, la fața locului aceasta a fost identificată, cunoscută fiind cu probleme psihice, a fost transportată si predată la Spitalul de Boli Psihice. În data de 29.04.2024, orele 19.55, a fost sesizată tulburarea liniștii publice prin muzică la volum mare pe str. Arieșului, la fața locului persoana a fost identificata si sancționata contraventional, respectiv în data de 27.04.2024, orele 16.27, a fost sesizat faptul că pe str. Industriei este o persoană care consumă alcool pe domeniul public si strigă la trecători. La fața locului persoana în cauză a fost identificată, a fost sancționată contravențional și îndrumată către domiciliu,

Înultima săptămână au mai fost sesizate aspecte privind comerțul stradal, persoanele au fost identificate și sancționate contraventional, precum și fapte de cerșetorie în intersecții respectiv parcările de la supermarketuri, unde la fel persoanele au fost identificate și sancționate contravențional”, arată Poliția Locală Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate