ACTUALITATE

UN NOU POST TV – Turcii de la Dogan Media lansează Kanal D2

Publicat cu

pe

Dogan Media International, compania de media care opereaza postul TV Kanal D, a anunțat lansarea Kanal D2. Noul post TV va emite full HD din 2 aprilie.

”Noul post TV va emite full HD din 2 aprilie, odată cu lansarea noului sezon al show-ului inspiraţional “Bravo ai stil!”, cu o ediţie specială, in premieră, duminică, de la ora 19:00. Statia Kanal D2 va veni cu o alternativă de programe pentru publicul larg, cu producţii originale, entertainment de calitate şi informaţie utilă”, menționează reprezentanții companiei într-un comunicat de presă.

Kanal D se află în top trei statii generaliste din România, finalizând 2022 pe locul 2 în Prime Time (20:00-24:00), în topul audienţelor, cu o cotă de piaţă de 14,4%, la nivel Naţional. 16,5 milioane (reach 000) de telespectatori au urmărit programele Kanal D în 2022, conform datelor furnizate de Kantar Media International, scrie wall-street.ro.

Dogan Media International a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu lansarea Kanal D, iar în cei 16 ani şi-a consolidat poziţia, devenind un Grup multimedia integrat, disponibil pe medii diferite de acces: TV (Kanal D), Radio (Radio Impuls) şi Digital (site-urile kanald.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro, radioimpuls.ro şi canalale de YouTube cu un conţinut video exclusiv WOWNews şi TheXclusive.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version