Connect with us

IDEI DECO

Un spațiu care te reprezintă 100%

Publicat cu

pe

Deci spațiul nu mai este limita. Excelent! Așa că nu mai e nevoie de efort intens pentru a-ți valorifica la maximum colțișorul tău din locuință. Află cum poți să aduci toate lucrurile de care ai nevoie pentru ca viața de zi-cu-zi să curgă lin și totuși să faci loc și pentru stilul tău personal – acum, dar și mai târziu.

Domeniul tău personal cu spațiu pentru mai multe

Pentru diminețile când patul exercită o atracție magnetică, asigură-te că ai toate lucrurile din cocon la o distanță la care poți ajunge fără să miști un mușchi: o carte bună, încărcătorul, o pătură de rezervă, corpul de iluminat și toate lucrurile pe care te bucuri să le privești. Iar cu un pat stivuibil, ai o soluție care funcționează oricând. După-amiezi leneșe? Destivuiește-l și deodată este loc pentru toată lumea. Ai un oaspete care rămâne peste noapte? Același lucru. Ai nevoie de un pat dublu pentru oaspeți (sau pentru tine peste câțiva ani)? Am bifat și asta.

Un pat stivuibil UTÅKER cu multe perne pe el, obiecte artistice din hârtie deasupra, o poliță BOTKYRKA lângă pat, unități de depozitare și decorațiuni.

La modă pentru modă

Dacă spațiul este prea mic pentru un dulap generos – de ce să nu transformi întreaga încăpere într-un dulap? Înconjoară-te de culori și modele care te ajută să te trezești inspirat. Apoi, nu îți mai rămâne decât să te ridici, să te îmbraci în ținuta de astăzi (deja agățată de oglindă), să îți verifici de două ori look-ul pentru ultimele ajustări și să ieși în trombă pe ușă.

O încăpere îngustă într-o schemă cromatică de roz, cu un pat NEIDEN, o oglindă înaltă KNAPPER și spațiu din belșug depozitarea și expunerea hainelor.

„A depune efort pentru a face camera ta funcțională poate părea o corvoadă. Dar ideea este alta: cu cât spațiul tău este mai bine gândit pentru treburile casei, cum ar fi depozitarea și căutarea lucrurilor necesare în fiecare zi, cu atât îți fi mai ușor să îl păstrezi în ordine și în stil – 24/7.”

Adaptat la tine la fiecare nivel

Viața pe două niveluri. Spațiu dublu. Un loc perfect pentru studiu și un cuib pentru somn. Oricum a numi trucurile pe care le poate face un pat supraetajat, te alegi cu ceva magie. Și peste toate, vei avea cuib confortabil din care vezi totul ca o pasăre. Dedesubt ai un birou, un dulap de haine deschis, soluții depozitare, orice vrei – și tot mai rămâne spațiu de rezervă. Ce să nu îți placă?

O parte a unei camere pentru copii cu un pat supraetajat VITVAL sub care a fost amenajat el un colț de studiu, un rând de haine pe umerașe și soluții de depozitare.

Depozitare (și stil) care se urcă pe pereți

Deci, ești un alpinist în devenire. Sau un gamer. Sau orice vrei tu. Să te dai mare cu un hobby nu este doar un mesaj jucăuș despre cine ești. Este, de asemenea, un mod convenabil de a ține evidența lucrurilor tale. Iar panourile perforate sunt ușor ajutat pe măsură ce timpul trece. Iar lucrurile inestetice: Ascunde-le sub pat! (În cutii accesibile, la ce te-ai gândit?)

Un pat NESTTUN într-o încăpere în care echipamentele de escaladă și accesorii pentru tineri sunt aranjate pe panourile perforat SKFTD de pe pereți.

Sursa ikea com

Print Friendly, PDF & Email
Citeste mai mult
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate