Connect with us

IMPORTANT

URMARE ANULARE ZBOR – Diana Iluț: „Ne-am discreditat ca prestatori de servicii fără vina noastră”

Publicat cu

pe

Programate ieri, 18 decembrie, primele două zboruri Londra-Baia Mare și Baia Mare-Londra au fost anulate, deoarece compania aeriană moldovenească HiSky nu a obținut în timp util autorizația de zobor pentru Regatul Unit. Ca urmare a acestei situații, zeci de pasageri au rămas blocați pe aeroportul Stansted din Londra, fiind anunțați în ultimul moment de anularea zborului.

Diana Iluț, managerul companiei de turism Sfara Tours, a făcut o radiografie exactă a situației cauzată de incompetența mai multor persoane.

„Azi am fost, prin ajutoare, pe Aeroportul din Stansted (UK) încercând să asistăm cât mai mulți pasageri ai zborului HiSky Stansted (London, UK) – Baia Mare, zbor anulat… . Un zbor care trebuia sa fie debutul curselor regulate Baia Mare – UK transformat într-un mare fiasco.
Nu caut vinovați! Toate ziua am cautat soluții!
Ne-am discreditat ca prestatori de servicii fără vina noastră. Am crezut în parteneri, în administrație. Am crezut că fiecare își face treaba la modul profesionist și că, așa cum se întâmplă în mod normal un orice societate civilizată, comunica pentru realizarea obiectivelor propuse. Mare greșeală! M-am lămurit complet: unii așteptau să se rezolve de la sine (Aeroportul Internațional Maramureș), alții nu știau de problemă (Consiliul Județean Maramureș), alții erau complet depășiți de situație (compania HiSky).
Nu, nimeni nu s-a preocupat ca lucrurile sa meargă bine. Din păcate…întâmplarea de azi este din categoria „am zis eu că se va întâmpla”. Am atenționat că această companie și-a luat angajamente mult mai mari decât poate duce, am spus că greu va fi să meargă totul perfect….
Nu, n-am cobit! Am citit, am analizat. Cunosc industria asta de 20 de ani! Nu sunt vreun prezicător, sunt doar un om a cărui expertiză contează doar departe de casă. Aici, din motive necunoscute mie, totul e luat drept glumă sau exagerare.
Nu, n-am fost la Crăciun în Maramureș! Mă uit acum la fotografiile altora, la cât de frumos a fost. Eu am fost, cu sufletul, cu gândul, cu munca în sprijinul românilor rămași în Aeroportul din UK. O parte din ei vor ajunge în Budapesta în aceasta noapte, alții în zilele viitoare prin cine știe ce orașe…alții nu mai vin, că nu mai pot. Ei nu vor avea Crăciun în Maramureș. Vor avea un nou Crăciun departe de casă . Și NU, nu caut vinovați, dar haideți să ne trezim și să căutăm SOLUȚII!!!
Later edit: reproșez tuturor faptul ca nu s-a acționat din timp, că nu s-a comunicat! Nu e firesc sa lași totul pe ultima sută de metri și apoi sa dai vina pe Covid. Nu e firesc să nu te asiguri că totul e pus la punct cu suficient timp înainte! Și atunci când vezi ca situația îți depășește posibilitatea și competența ceri AJUTOR! Nu bagi capul în pământ că struțul, așteptând ca altcineva, cumva, să rezolve”, a scris Diana Iluț, pe Facebook

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate