Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

URMARE PERCHEZIȚII MARAMUREȘ ȘI ALTE JUDEȚE – 13 persoane reținute, autoturisme de lux și țigări confiscate

Publicat cu

pe

În urma celor 33 de percheziții domiciliare efectuate ieri în județele Suceava, Hunedoara, Maramureș, Teleorman Dolj și Timiș  au fost descoperite și ridicate 2.558.380 de țigarete, 8 autoturisme de lux, iar 3 camionete și un microbuz au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, au mai fost descoperiți 40.000 de lei, 610 euro, 100 de lire, înscrisuri olografe, documente, o copie a unei legitimații, telefoane mobile, mai multe medii de stocare a datelor și cartele SIM.

„Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea a 13 persoane bănuite și măsura controlului judiciar, pentru alte 5 persoane. În cursul acestei zile, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru 11 dintre persoanele reținute”, informează Poliția Română.

Perchezițiile au fost efectuate într-o cauză vizând săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, aderare la un grup infracțional organizat, contrabandă, contrabandă asimilată și spălare a banilor.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate