Connect with us

ACTUALITATE

URMARE PERCHEZIȚII MARAMUREȘ – Trei persoane duse la audieri, mii de articole pirotehnice și pachete cu țigări confiscate

Publicat cu

pe

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Maramureș au efectuat 8 percheziții domiciliare, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de contrabandă.

Perchezițiile s-au desfășurat în județul Maramureș, la locuințele a 6 persoane bănuite de comiterea infracțiunii de colectarea, depozitarea, transportul și comercializarea de țigarete (introduse ilegal în România din Ucraina) provenite din contrabandă.

„În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate 4.233 de pachete de țigarete de contrabandă, de diferite mărci, 143 de litri de alcool etilic și 4.744 de articole pirotehnice.

De asemenea, trei persoane au fost conduse la audieri.

Cercetările sunt continuate, urmând ca procurorul de caz din cadrul Judecătoriei Baia Mare să dispună luarea măsurilor legale care se impun”, informează reprezentanții IPJ Maramureș.

La activități au participat luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș și polițiști din cadrul Grupei Canine – Serviciul de Ordine Publică Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate