Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

UTIL – Cea mai nouă actualizare WhatsApp te ajută să vorbești limbi străine

Publicat cu

pe

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, continuă să evolueze prin adăugarea unor funcționalități care să faciliteze comunicarea între utilizatori. Una dintre cele mai recente și așteptate funcții este integrarea Google Translate, care va permite traducerea mesajelor direct din ecranul de conversație. Această nouă caracteristică va simplifica semnificativ comunicarea cu persoane care vorbesc alte limbi, eliminând necesitatea aplicațiilor externe de traducere.

Noua funcționalitate a WhatsApp va permite utilizatorilor să traducă mesajele primite sau trimise direct din interfața de conversație, printr-o simplă apăsare a butonului „traducere”. Aceasta reprezintă un pas major înainte în comparație cu metodele anterioare, care necesitau copierea mesajelor într-o aplicație de traducere separată.

„Integrarea Google Translate va fi disponibilă pentru toți utilizatorii WhatsApp, nu doar pentru cei care folosesc dispozitive Samsung, care beneficiază deja de funcția Live Translate pentru apelurile de voce. Această nouă funcție va face WhatsApp o platformă de comunicare aproape universală, capabilă să depășească barierele lingvistice cu ușurință.

Cu toate acestea, în prima etapă, numărul de limbi suportate pentru traducerea offline va fi limitat. De exemplu, limba română nu este încă disponibilă pentru traducere offline, iar doar câteva limbi europene pot fi traduse fără procesare cloud”, scrie playtech.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo