Connect with us

SPORT

VICTORIE PENTRU LOCUL 2 – CS Minaur se impune pe terenul ostil de la Focșani

Publicat cu

pe

CS Minaur a învins în deplasare pe CSM Focșani, în etapa a 11-a a Ligii Zimbrilor și a urcat pe poziția a doua a clasamentului. Băimărenii au punctaj maxim la jocurile disputate în deplasare în acest sezon.

Gazdele au condus cu 2-0, după care oaspeții au preluat inițiativa și nu au mai cedat-o până la final. Omul meciului a fost portarul echipei CS Minaur, Anton Terrekhov. Victoria băimărenilor este cu atât mai prețioasă, cu cât a fost obținută într-o atmosferă ostilă, presiunea pusă pe arbitri fiind una foarte mare.

CSM Focșani – CS Minaur Baia Mare 22-24 (10-15)

CSM Focșani: Marocico (13 intervenții, a apărat și 2 de 7m) – Miroiu 5, Makrișin 4, Rață 3, Crnoglavac 3, Marijanac 3 (2 din 7m), Hrimiuc 2, Roșu 1, Krstevski 1, Ragea, Kritikos, Popovici, Mocanu, Nuțu. Antrenor: Dalibor Cutura

CS Minaur: Terekhov (20 intervenții, a apărat și un 7m), Buzogany (2 intervenții, a apărat și un 7m) – Căbuț 7 (unul din 7m), Vujovic 4, Kotrc 3, Kozakevych 3, R. Nagy 2, Mănescu 2 (unul din 7m), da Silva 2, Bera 1, Ratkovic, Fotache, Vujic. Antrenor: Alexandru Sabou

Arbitri: Claudiu Gorina și Florin Melencu (Craiova). Observator: Valentin Călina (Pitești)

Aruncări de la 7m: 4-5, transformate 2-3. Au ratat: Marjanac 2 / Kozakevych, Vujovic, Kotrc. Minute de eliminare: 8-14. În min. 60, Miroiu și Kotrc au primit cartonaș roșu.

foto arhivă Ovidiu Dragomir Facebook CS Minaur

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate