MOZAIC

VIDEO – Ducu Bertzi a primit titlul de Cetățean de Onoare al județului Maramureș

Publicat cu

pe

Ducu Bertzi a primit titlul de cetățean de onoare al județului Maramureș. Titlul i-a fost acordat maramureșeanului nostru de catre Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, în cadrul Festivalului de muzica folk „Pă Mara, pă lângă apă”, ediția a II-a, din Feresti – Giulești.

”A fost o onoare și o bucurie pentru mine să acord distincția de “Cetățean de onoare” al județului Maramureș artistului Ducu Bertzi, o personalitate care merită toată prețuirea și recunoștința noastră.

Ducu Bertzi este unul dintre maramureșenii care ne fac cinste și de care suntem mândri, pentru că prin muzica sa și prin munca de-o viață a contribuit din plin la promovarea ținutului nostru și a moștenirii noastre culturale.

Le mulțumesc colegilor din Consiliul Judeţean Maramureş care, prin votul lor, au susținut această inițiativă. E important să ne arătăm recunoștința față de oamenii care își dedică munca culturii și artei. Mulțumesc domnului primar Laurențiu Batin, pentru organizarea festivalului “Pă Mara, pă lângă apă” și pentru oportunitatea de a oferi această distincție îndrăgitului artist Ducu Bertzi, în cadrul acestui eveniment special”, a spus Ionel Bogdan.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version