Connect with us

POLITICA

VIDEO – Florin-Alexandru Alexe (deputat PNL de Maramureș): „Prioritate pentru adulții însoțiți de copii la casieriile, ghişeele și casele de marcat”

Publicat cu

pe

Un obiectiv foarte important pentru consolidarea unei societăți puternice este acordarea respectului cuvenit în spațiul public femeilor însărcinate și părinților.

În acest sens, deputatul PNL de Maramureș a susținut în plenul Camerei Deputaților proiectul de lege prin care se va acorda prioritate adulților însoțiți de copii la casieriile, ghişeele și casele de marcat din cadrul entităţilor publice şi private, pe care l-a inițiat împreună cu Mirela Retegan, fondatoare Gasca Zurli.

„De asemenea, propunem amenjarea unor locuri de parcare rezervate femeilor însărcinate și persoanelor însoțite de copii cu vârsta de până la 5 ani.
Proiectul de lege s-a bucurat de un sprijin foarte mare în societatea civilă și în mass-media. Printr-o strânsă colaborare între parlamentari și reprezentanții organizațiilor de părinți, putem asigura cadrul legislativ adecvat pentru încurajarea cât mai multor cetățeni să pună bazele unei familii în țara noastră.
Le sunt recunoscător colegilor mei Mara Calista și Alin Ignat, alături de care am lucrat pentru conceperea propunerii legislative. Le mulțumesc tuturor colegilor din Parlament care au contribuit la îmbunătățirea proiectului. Votul de astăzi arată unitatea parlamentarilor în privința adoptării legilor necesare României viitorului.
În continuare, vom lua toate măsurile necesare pentru susținerea familiilor aflate la început de drum”, transmite deputatul PNL de Maramureș Florin-Alexandru Alexe.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate