ADMINISTRATIE

VIDEO – Ionel Bogdan despre podul peste Tisa: ”Progresul este vizibil, suntem la 50% după un an”

Publicat cu

pe

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a efectuat o nouă vizită de lucru pe șantierul podului peste râul Tisa. Lucrările avansează în ritm alert, iar după un an s-a realizat 50% din total.

”Montăm primul tablier metalic al podului peste Tisa, de pe partea românească. Avem picioarele metalice pregătite pentru montaj și lucrăm intens la podul provizoriu pentru utilajele de pe partea ucraineană, unde se fac defrișări. Progresul este vizibil, suntem la 50% după un an și ne menținem pe drumul cel bun. Constructorii au termen de finalizare 24 luni. Ieri am semnat concesiunea pentru 4 companii în parcul industrial de specializare inteligentă. Una dintre aceste firme va produce structuri din beton pentru construcții mari, un plus major pentru regiunea noastră.

Mulțumesc colegilor din PNL și din Consiliul Judeţean Maramureş pentru încrederea și sprijinul acordat acestor proiecte! Satisfacția lucrului bine făcut pentru dezvoltarea Maramureșului este un sentiment împlinitor pentru mine și echipa mea. Indiferent de parcursul pe care îl voi avea pe viitor, rămân fidel și asumat planului meu de a dezvolta Maramureșul! Totul pentru maramureșeni și pentru Maramureș!”, a spus Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version