Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE – Scandal în satul Codru Butesii

Publicat cu

pe

Polițiștii din Șomcuta Mare au fost solicitați la începutul acestei săptămâni să intervină la un scandal în familie, produs la un imobil din satul Codru Butesii.

„Deplasați de urgență la fața locului, în noaptea de 1 septembrie 2024, în baza evaluării situației de fapt prin întocmirea formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 43 de ani, care s-ar fi manifestat agresiv față de soția și copii acestuia.
Ulterior, în jurul orei 03.00, acesta s-ar fi întors la domiciliu, încălcând ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști, prin care a fost obligat să păstreze distanța de 100 de metri față de victime.
Totodată, în dimineața de 2 septembrie a.c., polițiștii au fost din nou solicitați să intervină în satul Codru Butesii, unde bărbatul ar fi revenit la imobil și ar fi provocat scandal”, precizează reprezentanții IPJ Maramureș.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție și continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo