Connect with us

ACTUALITATE

VIȘEU DE JOS – Bărbat găsit decedat de salvamontiștii maramureșeni

Publicat cu

pe

Salvamontiștii maramureșeni au avut vineri, 17 decembrie o zi plină. Trei apeluri venite prin 112 au anunțat trei accidente:

– două accidente cauzate de folosirea neadecvată a unor snowmobile, accidente care au avut ca rezultat ranirea a 2 persoane, una dintre ele fiind transportată de echipajul SMURD la UPU Baia Mare, cealaltă persoana rănită ușor refuzand ajutorul medical specializat.
– o persoana cazuta intr-o zona cu acces dificil in zona localitatii Viseu de Jos la care salvatorii montani din formatia Vișeu împreună cu colegii de la Ambulanta au ajuns cat au putut de repede gasind un barbat inconstient, fara puls si respirație. Au efectuat manevrele de resuscitare care din păcate s-au dovedit a fi in zadar, barbatul in varsta de 66 ani fiind declarat decedat.

„Serviciul Public Județean Salvamont Maramures vă indeamna la prudență pe domeniile schiabile si in afara lor si la respectarea regulilor celor care practica sporturile de iarna”, transmit reprezentanții salvamontiștilor maramureșeni.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate