Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

VIȘEU DE SUS – Arme, cartușe și trofee de vânătoare descoperite în urma unor percheziții

Publicat cu

pe

Având în vedere cercetările care se efectuează în două dosare penale instrumentate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 342 alin 1 din Codul Penal, ieri, 19 ianuarie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au pus în executare șapte mandate de percheziție domiciliară pe raza orașului Vișeu de Sus.

„În cadrul perchezițiilor au fost identificate două arme de vânătoare, un revolver și 130 de cartușe de vânătoare cu capsele nepercutate, toate deținute ilegal, un dispozitiv pentru atenuarea zgomotului(amortizor), 12 coarne de cerb nepereche, șase copite de căprior, doi crotali pentru vânat și un dispozitiv de vedere pe timp de noapte.

Armele identificate împreună cu întreaga cantitate de muniție au fost ridicate și urmează a face obiectul unei constatări criminalistice balistice”, informează reprezentanții IPJ Maramureș.

Perchezițiile s-au desfășurat cu sprijinul a două cupluri chinotehnice din cadrul Serviciului de Ordine Publică, lucrători din cadrul Politiei Orașului Vișeu de Sus, Politiei Orașului Borșa, Poliției Orașului Dragomirești, luptători din cadrul S.A.S. Maramureș și S.A.S. Bistrița Năsăud precum și lucrători din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației.                            

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate