ACTUALITATE

VIȘEU DE SUS – În acest weekend se desfășoară “Zipsertreff (Întâlnirea Țipțerilor) 2022″

Publicat cu

pe

Zipser Forum – Viseu de Sus – Forumul Democrat al Germanilor din Vișeu de Sus – organizație reprezentativă a țipțerilor din localitate, împreună cu preşcolarii şi elevii secţiei germane ai Liceului Tehnologic Vişeu de Sus, organizează în perioada 12-14.08.2022, “Zipsertreff 2022″ – Întâlnirea Țipterilor 2022.

„Evenimentul va fi organizat în „inima Țipțeraiului”, motiv pentru care, pentru a elimina orice posibile incidente nedorite, s-a luat decizia de a închide strada 9 Mai – de la intersecția cu strada Teilor/Cimitirului, până la intersecția cu strada Rodnei – pentru a permite organizarea și desfășurarea în condiții de siguranță. Circulația va fi restricționată până luni, în data de 15 august 2022, ora 05:00 dimineața.
Având în vedere faptul că există rute alternative (str. Prislop și str. Ștevioarei), considerăm că nu vor exista probleme de niciun fel. Vom avea parte de sprijinul Politiei Rutiere și Locale pentru coordonarea traficului”, precizează reprezentanții Primăriei Vișeu de Sus.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version