ACTUALITATE

VIȘEU – Protopopul are probleme cu poliția

Publicat cu

pe

Acuzații grave la adresa unui om al Bisericii Ortodoxe din Maramureș. Protopopul din Vișeu de Sus este anchetat acum de polițiștii maramureșeni după ce ar fi lovit o mașină și ar fi plecat de la fața locului ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Acum acesta s-ar fi baricadat în propria locuință, scriu jurnalistii de la observatornews.ro, polițiștii nefiind primiți de protopop în casă pentru a primi informațiile cerute. Există suspiciunea că fața bisericească s-ar fi aflat sub influența alcoolului.

„Poliția orașului Vișeu de Sus a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și din primele verificări efectuate au stabilit faptul că un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 52 de ani, ar fi fost acroșat de un alt autoturism condus din sens opus, al cărui șofer și-a continuat deplasarea.

Bărbatul din mașina acroșată a fost transportat la spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care a plecat de la locul accidentului ca fiind un bărbat, în vârstă de 48 de ani. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, spune IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version