Connect with us

ACTUALITATE

„VITEJI” LA VOLAN – Accidente rutiere produse de șoferi băuți în Baia Mare

Publicat cu

pe

Ieri, 30 noiembrie, la ora 15.55, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Grănicerilor. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 36 de ani din Baia Mare, condus dinspre strada Păltinişului înspre bulevardul Unirii, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturism şi a intrat în coliziune cu acesta.

La volanul autoturismului acroșat a fost identificată o femeie de 36 de ani din Baia Mare.
În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul femeii, iar în cazul bărbatului rezultatul a fost de 1.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Polițiștii băimăreni au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

De asemenea, azi noapte, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au mai intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul Independenței din municipiu.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că două autoturisme au intrat în coliziune la intersecția cu bulevardul Decebal.
La volanul autoturismelor au fost identificați doi bărbați de 22 respectiv 38 de ani, ambii din Baia Mare.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul șoferului de 22 de ani, iar în cazul bărbatului de 38 de ani, rezultatul a fost de 1.18 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, însă acesta a refuzat recoltarea probelor.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

foto uk.motor1.com

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate