SPORT

VOLEI – Trei jucători de la Știința Explorări, în echipa primei etape

Publicat cu

pe

Prestația echipei Știința Explorări Baia Mare în prima etapă a Diviziei A1 de volei masculin nu a trecut neobservată. În urma victoriei cu 3-2 obținută în deplasare cu SCM Zalău, trei jucători de la echipa antrenată de Marius Botea, Adrian Chirino (ridicător), Alpar Szabo (centru) și Franco Medina (centru), au fost incluși de reprezentanții FR Volei în echipa primei etape, alături de alți trei voleibaliști de la SCMU Craiova și unul de la Arcada Galați.

Alpar SZABO (Știința Explorări Baia Mare). Centrul băimărean a avut un mare rol în obținerea succesului de la Zalău. 13 puncte (+10) în contul maramureșeanului, dintre care 6 blocaje și un as. Șase puncte făcute în atac, cu 35% procentaj de reușită.

Adrian CHIRINO (Știința Explorări Baia Mare). Cubanezul a fost excelent la coordonare. 8 puncte (+3) în contul lui Chirino, dintre care patru blocaje. 71% procentaj la mingile jucate în atac.

Franco MEDINA (Știința Explorări Baia Mare). 14 puncte (+11) în contul centrului băimărean, dintre care trei blocaje și un as. 62% procentaj de reușită în atac. Pe serviciile sale, băimărenii au făcut cele mai multe puncte.

Marius CÎMPIAN

Citește și

VOLEI – Știința Explorări joacă primul meci acasă din actualul campionat (joi, ora 18)

 

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version