Connect with us
Descarcă aplicația

ADMINISTRATIE

VOT – Cum ar arăta viitorul Consiliu Local Baia Mare

Publicat cu

pe

În județul Maramureș încă nu avem rezultatele finale ale votului din data de 9 iunie. Oficialii Prefecturii susțin că la acest moment mai sunt 16 secții de votare care trebuie să ajungă la Biroul Electoral Județean. O parte din acestea sunt din Baia Mare, dar și din restul județului. Pe zona de Lăpuș am avut depuse și o serie de contestații, care acum trebuie analizate. Și abia apoi BEJ Maramureș va anunța oficial datele votului din Duminica Orbului.

Însă, ce știm deocamdată ar fi componența probabilă a Consiliului Local Baia Mare. Astfel, PSD ar urma să aibă 6 consilieri, 5 ar fi liberali, USR-PMP ar avea 4 consilieri, Verticala Nouă 3 consilieri, la fel ca și UDMR, iar 2 consilieri ar fi de la AUR. Dacă BEJ confirmă aceste cifre atunci UDMR-ul și-a atins ținta stabilită și anume de a reveni în Consiliul Local Baia Mare cu 3 consilieri. Vedem dacă va da și unul dintre viceprimari.

La Consiliul Județean social-democrații ar urma să aibă 15 consilieri, cu 3 mai mult decât liberalii, respectiv USR-PMP 3 consilieri, iar AUR și UDMR câte doi aleși.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate