Connect with us

ACTUALITATE

WEEKEND AGITAT PE ȘOSELE – Accidente produse în Borșa, Buzești, Vișeu de Sus și Repedea

Publicat cu

pe

Aseară, la ora 21.17, polițiștii din Borșa au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 35 de ani din Borșa, a condus un autoturism pe str. Cerbului din Borșa, iar la ieșirea dintr-o curbă la stânga a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de beton al rețelei electrice.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 45 de ani, din Borșa, care se afla în calitate de pasager în momentul impactului.
După producerea accidentului de circulație, conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului de caz, fiind identificat la ora 22:50 la intersecția DN. 18, cu strada Repezii, din orașul Borșa.
Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale
Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, însă i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fiindu-i prelevată o mostră biologică de sânge și victimei.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în localitatea Buzești a avut loc un accident rutier.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către o femeie de 54 de ani din Buzești, dinspre Fărcașa înspre Ardusat, la un moment dat a intrat în coliziune cu un atelaj, care era cuplat de un tractor care staționa.
La volanul tractorului a fost identificat un bărbat de 55 de ani din Buzești, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.
În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 41 de ani din Bicaz.
În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a unei femei de 75 de ani care se afla pe un podeț în momentul producerii evenimentului rutier.
Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în toate cazurile.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea persoanelor bănuite de comiterea unei tâlhării calificate.

La data de 14 noiembrie, la ora 12.00, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că pe DN 18 în localitatea Vișeu de Sus, a avut loc un accident de circulație soldat cu victime.
Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat faptul că un bărbat de 35 de ani din oraș, în timp ce conducea un autoturism dinspre Vișeu de Jos înspre Vișeu de Sus a lovit un gard de pe strada Bogdan Vodă și un stâlp de electricitate alăturat drumului public, după care s-a răsucit pe partea carosabilă.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 33 de ani, aflată în calitate de pasager în autovehicul, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ieri, 14 noiembrie, la ora 09.00, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați despre faptul că pe DJ 187 în Repedea a avut loc un accident de circulație soldat cu victime.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 36 de ani din Borșa, a condus un autoturism dinspre Repedea înspre Poienile de Sub Munte, iar la un moment dat a derapat de pe parte carosabilă acoperită cu polei și a părăsit partea carosabilă prin dreapta direcției sale de deplasare oprindu-se în albia unui pârâu.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporal a unei femei de 42 de ani și a unui bărbat de 49 de ani, care se aflau în autoturism în calitate de pasageri.
Victimele accidentului rutier au fost transportate la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.
De asemenea, urmează a se efectua verificări pentru stabilirea responsabilului cu starea de viabilitate a părții carosabile, urmând a se dispune măsuri legale de sancționare în cazul în care se impun.

foto ARHIVĂ

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate