Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

Zilele Moiseiului – Artiștii care vor încânta oamenii în weekend

Publicat cu

pe

Și avem o nouă ediție a Zilelor Moiseiului, eveniment devenit deja de tradiție, locul unde se întâlnesc moiseienii de toate vârstele pentru distracție și voie bună. Doar vremea să țină cu organizatorii, că de distracție nu vom duce lipsă. Un motiv în plus pentru moiseienii de pretutindeni de a se aduna și a petrece împreună. În weekendul 17 – 18 August 2024 moiseienii vor lua parte la a XV-a ediție a Zilelor Comunei Moisei.
„Ne dorim ca această sărbătoare să fie un prilej de socializare și bucurie, atât pentru cei mici, unde vor avea oportunitatea de a se bucura de tobogane și multe alte atracții care le vor face ziua de neuitat, cât și pentru noi, cei mari. Vom încerca, la fel ca-n fiecare an, să vă aducem zâmbetul pe buze, bucuria și mândria de a fi moiseian. Pentru spectacol am pregătit muzică populară cu artiști locali: Maia Vlad, Carla Anamaria Mîți, Iulia Hojda, Denisa Durja, Alessia Mâț, Cristian Hojda, Mariana Tomoiagă, Daria Tomoiagă, Daniel Tomoiagă, Cristi Bozga.
Vor fi ansambluri folclorice, respectiv Ansamblul de Balet “Colibri”, Ansamblul Folcloric “Nunta Zamfirei”, Ansamblul Folcloric “Balada” Moisei. Invitații speciali vor fi Oana Font, Frații Chindriș și Anda Horoba, Amna & Dansatoare”, arată Primăria Moisei.
Așadar, weekendul acesta avem un bun prilej de a ne întâlni și de a sărbători cu prietenii și familia.
Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo