Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ZIUA MONDIALĂ A DONATORULUI – Doi polițiști maramureșeni, fruntași la donarea de sânge

Publicat cu

pe

De Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, IPJ Maramureș i-a prezentat pe polițiștii care s-au remarcat de-a lungul timpului și în continuare prestează acest gest umanitar, având numere impresionante de donări de sânge.

„De aproximativ 15 ani, agent șef Tirean Cosmin, a început să răspundă pozitiv oamenilor care au nevoie de sânge, având la activ 37 de donări. De asemenea, Cosmin este donator fidelizat și de afereză, având doar în acest an trei donări efectuate.

Pentru că un strop de sânge e șansă la viață, ne mândrim și cu agent șef principal Țura Cristian. Cristi ajută oamenii la nevoie începând din anul 2012, având până în prezent aproximativ 12 donări.
Pentru polițiști, spiritul civic și dorința de donare a venit de la sine. E nevoie de atât de puțin: de un pic de empatie, un pic de timp și un pic de sânge”, informează reprezentanții IPJ Maramureș.

Polițiștii vor continua să susțină acest gest nobil pentru ca orice om să aibă dreptul la viață și încurajează cât mai mulți cetățeni să meargă la centrele de transfuzii să doneze sânge.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate