ACTUALITATE

ZIUA VETERANILOR DE RĂZBOI – Cadouri și scrisori de mulțumire pentru veteranii maramureșeni

Publicat cu

pe

Ziua veteranilor de război este sărbătorită în fiecare an la 29 aprilie, în semn de recunoaştere a meritelor acestora pentru apărarea independenţei, suveranităţii, integrităţii teritoriale şi a intereselor României.

Ieri, în cadrul campaniei „Recunoștință veteranilor de război!”, organizată de Ministerul Apărării Naționale și Asociația „Alături de eroi”, cu prilejul sărbătoririi Zilei Veteranilor de Război – 29 Aprilie 2022, militari din Centrul Militar Judeţean Maramureş, Batalionul 813 Infanterie „Maramureş” împreună cu membrii ai A.N.V.R. Filiala „Bogdan Vodă” Maramureş au distribuit pachete-cadou și scrisori de mulțumire veteranilor de război maramureșeni.

„La nivelul județului, activitatea a fost coordonată de comandantul C.M.J. Maramureș și al Garnizoanei Baia Mare, colonel Vasile-Costel COSTE. Campania derulată la nivelul M.Ap.N reprezintă un simbol al admirației și recunoștinței militarilor față de faptele de vitejie ale venerabililor supraviețuitori ai celui de-Al Doilea Război Mondial”, precizează reprezentanții Centrului Militar Județean Maramureș.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version