Connect with us

ACTUALITATE

11 mici artiste în cursă la Marea finală „Vedeta familiei” – la TVR 1

Publicat cu

pe

Marea finală „Vedeta Familiei” va fi în acest final de săptămână la TVR. Sanda Ladoşi este cea care prezidează juriul ediţiei de 1 Iunie, iar fostul jurat Radu Ştefan Bănică revine în platou cu un moment emoţionant. De Ziua Copilului, ora 11.00, la TVR 1.

„Timp de 8 săptămâni am urmărit înfruntarea celor care au câştigat trofeul emisiunii „Vedeta familiei” în sezoanele precedente. S-au întrecut, într-un sezon încărcat de emoţii, cei mai buni dintre cei buni, iar în marea finală s-au calificat 11 fetiţe talentate. Pe 1 Iunie, sărbătorim copilăria în cel mai frumos mod – cu cântec. De la ora 11.00, Florina Constantinescu şi Costin Deşliu ne aşteaptă cu emoţie şi bucurie la TVR 1, să aflăm marea câştigătoare „Vedeta familiei”.

În acest sezon al campionilor, juriul este format din oameni obişnuiţi, cu meserii diferite de cele muzicale, iar preşedintele juriului este o vedetă care are rol doar de îndrumător al micuţilor concurenţi. În marea finală, rolul de preşedinte al juriului îi revine Sandei Ladoşi. „Încercăm să fim blânzi, încercăm să fim înţelegători. Până la urmă, ei ar trebui să descopere, din punctul meu de vedere, bucuria! Bucuria de a fi pe scenă, bucuria de a trăi momentul acesta, care e unic, la care nu ajunge toată lumea”, spune artista.

Un moment emoţionant în finala „Vedeta familiei” din 1 iunie vine din partea fostului jurat din sezoanele precedente Radu Ştefan Bănică, întors cu drag în platoul emisiunii pentru a încuraja cele 11 finaliste. Alături de invitata sa, Bianca Tilici, Radu readuce cu sensibilitate în atenţia publicului una dintre cele mai iubite artiste ale scenei româneşti, Mădălina Manole. „Tu n-ai avut curaj” este piesa pe care cei doi o interpretează pe scena „Vedeta familiei”.

Şi Carina Daneţiu, o tânără din noul val al muzicii uşoare româneşti, este invitată să ofere telespectatorilor un moment special în finala sezonului „Vedeta familiei””, a anunțat TVR1.

Vă reamintim care sunt cele 11 finaliste ale sezonului și anume Rebeca Popa, Anelisse Mănescu, Sofia Dinu, Sasha Damian, Maria Ilie, Alessia Pencescu, Adelina Nedelcu, Timeea Bostan, Lorelei Paltin, Alexia Răduţi şi Maya Siladi.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate