Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

112 – Încă un ucrainean rătăcit în Munții Maramureșului a primit ajutor din partea salvamontiștilor și polițiștilor de frontieră

Publicat cu

pe

Actiune de cautare – salvare si recuperare inca de la primele ore ale acestei dimineti de duminica, derulata de SPJ Salvamont Maramures impreuna cu Politia de Frontieră Maramures.
„Actiunea a constat in gasirea si ulterior extragerea a unui cetățean ucrainean in vârstă de 46 de ani, ratacit in zona vârfului Bendreasca, insulino-dependent (avea toate medicamentele necesare cu el), care insa nu acuza dureri sau alte probleme medicale fiind doar epuizat fizic.
Odata gasit acesta a refuzat un control mai amănunțit și transportul cu ambulanța. A fost îmbrăcat în haine uscate, întrucât era foarte ud, ulterior fiind preluat de poliția de frontieră”, transmit reprezentanții Salvamont Maramureș.
În urma cazurilor tot mai numeroase înregistrate în ultima vreme și a condițiilor meteo salvatorii montani au decis sa ia haine de schimb ,pe care le recupereaza ulterior de la autoritatile partenere.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo