Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

112- Un nou incendiu între Băiuț și Cavnic. A fost alarmă falsă

Publicat cu

pe

Din nou pompierii sunt în alertă din cauza unui incendiu de vegetație izbucnit între Cavnic și Băiuț, în Pasul Rotunda. Din ce se cunoaște flăcările se extind cu repeziciune, la fața locului fiind pompieri și voluntari. Deja se prefigura o nouă zi de coșmar pentru pompierii din Maramureș, după cea de ieri. Doar că totul a fost o glumă proastă făcută de cineva, o glumă care a pus pe drumuri numeroși oameni.

„Este peste puterile mele de a înțelege astfel de comportamente! S-a sunat prin 112 și s-a dat incendiu între Cavnic și Băiuț!
Informare FALSA!!! Cum să faci așa ceva? Sunt peste 100 de oameni ajunși acolo: de la ISU Tg Lăpuș, de la SVSU Cavnic, SVSU Băiuț, SVSU Cupșeni, Oc Silvic Strâmbu Băiuț, Direcția Silvică MM. Sună primarii din zonă înnebuniți, dl Ing Andreica și dl ing Vasile Creț sună subalternii pentru a se organiza. Dacă unora le arde de glume, nouă nu! Îmi doresc să cred că cel/cea care a sunat, va fi aspru sancționat!”, spune primarul din Cupșeni, Lucia Chermezan.
Din ce se pare apelul la 112 a venit de la o fostă profesoară, care a recunoscut că a sunat la 112, iar poliția a luat-o la întrebări pentru alarmă falsă.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo