Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

BAIA MARE – Numeroși copii și tineri din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș au participat la Caravana „Fără bariere – TOT adevărul despre droguri”

Publicat cu

pe

Numeroși copii și tineri din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș au participat vineri, 19 aprilie, la Caravana „Fără bariere – TOT adevărul despre droguri”.

Evenimentul, la care a participat și Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse, s-a desfășurat la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, scopul principal fiind de a aduce mesajul campaniei direct la publicul țintă și de a stimula dialogul și conștientizarea pericolelor la care tinerii se expun.

”Înțelegem importanța abordării educaționale și preventive în ceea ce privește consumul de droguri, mai ales în rândul tinerilor din sistemul de protecție specială. Este esențial să le oferim acestor tineri acces la informații corecte și la resurse care să-i ajute să facă alegerile cele mai bune în viața lor.

Consumul drogurilor este o problemă cu consecințe grave asupra sănătății fizice și mentale, dar și una socială, la nivel global. Tinerii sunt cei mai vulnerabili în fața acestor riscuri, deoarece sunt expuși unui mediu social și cultural în care consumul de droguri este promovat sau acceptat.

Campania antidrog desfășurată în luna aprilie în 20 de centre universitare din țară face parte din eforturile de conștientizare și prevenire a consumului de droguri, prevenirea violenței și promovarea sănătății mintale în rândul tinerilor”, transmite DGASPC Maramureș.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo