Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

24-26 IUNIE – MândrIE maramureșeană, la Muzeul Satului

Publicat cu

pe

Ediția din acest an a evenimentului MândrIE maramureșeană se va desfășura la Muzeul Satului din Baia Mare, pe parcursul a trei zile. Printre cei care vor asigura ambianța muzicală se numără Grupul Iza și formația Subcarpați.

„Vor fi trei zile magice în care momentele de muzică se vor împleti armonios cu șezători, ateliere pentru copii și nu numai, expoziții foto și de caricaturi, o nouă ediție a târgului nostru „Făurit cu MăiestrIE” și multe alte surprize pe care abia așteptăm să vi le dezvăluim.
Suntem onorați să o avem alături de noi, în 2022 pe Oana Font , o prezență distinsă și rafinată, frumoasă foc și extrem de talentată care a acceptat provocarea noastră de a fi imaginea acestei ediții.
Vă propunem un eveniment dedicat bucurIEi, veselIEi, recunoștinței, dar și celebrării minunatului nostru port popular creat cu atâta migală în fiecare dintre cele patru țări ale Maramureșului “MândrIE maramureșeană” este un eveniment finanțat exclusiv din fonduri private ajuns la cea de a VIII-a ediție organizat de un grup de tineri, dedicat transmiterii, asimilării și valorificării culturii maramureșene în vederea păstrării și conservării tradițiilor, obiceiurilor și simbolisticii maramureșene, dar și promovării Maramureșului din punct de vedere turistic”, precizează reprezentanții organizatorilor.

Actualitate

YHP Logo