Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ANUNȚ – Start înscrieri curs gratuit de manichiurist-pedichiurist!

Publicat cu

pe

CENTRUL DE EXCELENȚĂ ÎN FORMARE PROFESIONALĂ MM, face înscrieri pentru curs gratuit de MANICHIURIST-PEDICHIURIST -30 locuri .

👉Cursul de Manichiurist-Pedichiurist este perfect pentru persoanele care doresc să înceapă o meserie în domeniul înfrumusețării, persoane care, îmbrățișând această meserie își vor găsi cu ușurință un loc de muncă, fiind este o meserie extrem de căutată pe piața muncii.

👉O manichiura sau o pedichiura ingrijita inseamna mai mult decat un aspect placut. Foarte important este tratamentul profesional care, aplicat corect, are efecte benefice pe termen lung asupra sanatatii mainilor si picioarelor.

👉Cursurile noastre de manichiură-pedichiură sunt cursuri avansate, ce cuprind învățarea de tehnici noi. Pe lângă manichiura-pedichiura clasică, cursanții noștri se vor familiariza cu tehnici moderne, ca de exemplu manichiura-pedichiura Spa, aplicarea protecției de gel pe unghia naturală, aplicarea ojei semipermanente.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie la numerele de telefon: 0262-225.381, mobil: 0744-424.297, sau la adresa de e-mail:  proiectFPP.CEFPMM@clemon.ro

Locurile sunt limitate! Pe perioada cursului se oferă: kit-uri de instruire şi servicii de catering. Cursanţii vor beneficia gratuit de consiliere în carieră

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo