Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

EDIȚIA A II-A – AIM organizează „Business Forum Nord-Vest”

Publicat cu

pe

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM), în parteneriat cu organizațiile membre UNPR din județele Bihor, Satu Mare și Sălaj, sub egida Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), organizează „Business Forum Nord – Vest”, edițiaa II-a, care va avea loc în data de 6 octombrie 2022, la Hotel Magus, Baia Mare.

Conceptul face parte din seria evenimentelor de business regionale „Business Forum Nord – Vest”, realizate de cele mai importante organizații ale oamenilor de afaceri din regiune, sub înalt patronajul UNPR. Astfel, se dorește întărirea relațiilor dintre UAT-uri și mediul de afaceri și, implicit, buna cunoaștere a strategiilor de dezvoltare economică a celor 4 județe.

În acest context, AIM lansează o invitație către toate companiile din Maramureș, de a participa la cea de-a doua ediție a Business Forum Nord-Vest organizată la Baia Mare și de a contribui, astfel, la dezvoltarea și promovarea economiei din regiunea de Nord-Vest a țării.

Evenimentul va fi dedicat dezvoltării mediului de afaceri din regiune și va pune accent pe două subiecte de maximă importanță și actualitate: fondurile europene și leadership-ul.
Domeniul fondurilor europene este deosebit de important pentru mediul de afaceri, în contextul aprobării de către Comisia Europeană a Planului de Redresare și Reziliență, dublat de multitudinea măsurilor de sprijin pentru companii adoptate în acest an de Guvernul României.

Pentru o corectă sistematizare a informațiilor referitoare la sursele de finanțare, precum și identificarea direcțiilor spre care se vor îndrepta în viitorul apropiat fondurile europene și guvernamentale, au fost invitați la eveniment miniștrii mediului de afaceri: domnul Marcel-Ioan Boloș, Ministrul Fondurilor Europene și a Investisțiilor și domnul Constantin-Daniel Cadariu, Ministrul Antreprenoriatului și Turismului.

Forumul va continua cu o sesiune interactivă despre semnificația și rolul leadership-ului pentru o afacere de succes, susținută de actorul Bogdan Bob Rădulescu, care pe lângă faptul că este un as al improvizației, s-a remarcat și ca actor civic, antreprenor și cetățean activ.

Ultima parte este dedicată cinei festive și interacțiunii directe dintre oamenii de afaceri, într-o sesiune de networking agreabil, în cadrul căreia participanții vor avea ocazia de a dezvolta noi relații de parteneriat sau consolidarea celor existente. Atmosfera evenimentului va fi creată și întreținută de îndrăgita formație maramureșeană „Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș”.

În urma acestui eveniment, organizatorii: Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest și Asociația Camera Meșteșugarilor din Satu Mare, Federația Patronilor Bihor, Organizația Patronilor Sălaj, sub egida Uniunii Naționale a Patronatului Român vor ține cont de așteptările antreprenorilor prezenți la Forum și vor propune autorităților publice adoptarea soluțiilor care se impun pentru susținerea dezvoltării economice a județelor implicate.

Antreprenorii care doresc să participe la „Business Forum Nord – Vest”, ediția a II-a, se pot înscrie accesând acest link:https://forms.gle/9bpCDdstd3ypbeRZA

Actualitate

YHP Logo