Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

ANTALYA – Delegația echipei CS Minaur este în siguranță, după cele două cutremure care au cauzat moartea a peste 1.500 de oameni în Turcia

Publicat cu

pe

Turcia a fost zguduită, la propriu, azi de două cutremure devastatoare, cu magnitudinea de 7,8 și 7,5, care au cauzat moartea a peste 1.500 de persoane și prăbușirea a a sute de clădiri. Cutremurele s-au produs în sudul Turciei, în regiunea Gaziantep, aflată la granița cu Siria.

Șase echipe de fotbal din Liga 2 se află în acest moment în cantonament în Antalya, unde dispută meciuri de pregătire, printre acestea aflându-se și CS Minaur.

”CS Minaur Baia Mare informează că delegația clubului, aflată în Turcia, este în siguranță, în urma cutremurului de mare magnitudine produs în această dimineață în Turcia”, au transmis reprezentanții echipei (n.r. comunicarea a fost făcută înaintea celui de-al doilea cutremur).

Conform inițial, CS Minaur va râmâne în Antalya până pe 10 februarie și ar urma să joace încă un meci amical.

Până acum în Antalya, formația bămăreană a disputat două meciuri de pregătire, cu FC Kaysar (Kazahstan, Liga 1) și FK Velez Mostar (Bosnia și Herțegovina), ambele încheiate la egalitate, 1-1.

foto Facebook CS Minaur Fotbal

Actualitate

YHP Logo