Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

EUROVISION ROMÂNIA 2023 – Theodor Andrei a câștigat Selecția Națională. Prestație onorabilă pentru băimărenii de la Ocean Drive

Publicat cu

pe

Theodor Andrei este câștigătorul Finalei Selecției Naționale Eurovision 2023, în urma votului exprimat de public. Piesa „D.G.T. (Off and on)” va reprezenta România în a doua semifinală a competiţiei internaționale din Liverpool, pe 11 mai 2023.

În finală au fost prezenți și băimărenii de la Ocean Drive, care au primit 1469 de voturi. Trupa este alcătuită din patru tineri originari din Baia Mare – Condor Andrei-Glad, Dunca Alin-Mihai, Dragoș David-Andrei și Czol Laszlo, și-a făcut debutul chiar în finala Selecției Naționale Eurovision, “Take You Home” fiind prima piesă produsă de ei. Fiecare membru are peste 12 ani de activitate muzicală, iar artiștii colaborează sub numele de Ocean Drive din data de 17 septembrie 2022.

„Chiar dacă nu am mers mai departe, noi ne bucurăm de toată experiența trăită. Mulțumim frumos pentru toată susținerea voastră!”, au transmis reprezentanții trupei Ocean Drive.

Actualitate

YHP Logo