Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR – Declarație de dragoste făcută de primarul Băii Mari

Publicat cu

pe

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare, trăiește în acest moment o poveste de iubire alături de Tabita Gliga. Edilul pare să-și fi găsit jumătatea și, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, și-a mărturisit iubirea pentru partenera lui.

„Mă uit la EA și înțeleg dintr-o dată iubirea la un alt nivel. Un nivel superior, unde nu contează detaliile, piedicile, lupta continuă, bârfele, comentariile, firea umană, nimic. Doar eu și EA, oriunde am fi, o mare de pace, liniște, firesc și iubire.

Doamne, îți mulțumesc pentru tot! Doamne, îți mulțumesc pentru această minune din viața mea, un suflet atât de imens și pur, un om frumos și cu chip divin. Iubita mea dragă, care m-a dezarmat de la prima privire, care mă acceptă și mă iubește exact cum sunt, căreia nu îi pasă de altceva decât ce am în suflet. Femeia care mă învață zi de zi că nu trebuie să fiu singur în această luptă, că iubirea se simte și se trăiește frumos și în momente mai puțin ușoare.
Se uită la mine și mă pierd în privirea ei unde găsesc toată pacea, iubirea și liniștea din lume. Mă uit la EA și știu astăzi că anii în care nu am permis nimănui să fie aproape de inima mea este de fapt modul în care Dumnezeu m-a învățat una dintre marile lecții ale Sale. Toate la timpul lor!”, a scris edilul pe pagina lui de Facebook.

Actualitate

YHP Logo