Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

BINE DE ȘTIUT – Care sunt semnele că cineva ți-a accesat telefonul pentru a-ți citi mesajele de pe WhatsApp

Publicat cu

pe

Pentru a nu avea surprize neplăcute, trebuie să-ți verifici aplicațiile, timpul petrecut pe ecran și mesajele deschise. O altă modalitate clară de a detecta o activitate neobișnuită este dacă toate mesajele tale apar ca fiind citite, când de fapt nu ai dat click pe ele. Caruselul vă dezvăluie ordinea aplicațiilor pe care le-ați utilizat cel mai recent, ceea ce înseamnă că, dacă apare ceva neașteptat, este posibil să fie ceva în neregulă.

Indiferent dacă aveți ceva de ascuns sau nu, experții au dezvăluit șapte semne care indică faptul că s-ar putea să nu fiți singura persoană care vă accesează telefonul mobil, să vă verifice mesajele de pe WhatsApp.

  1. Verifică-ți istoricul de internet

Pe primul loc este cel mai vechi truc din carte – verifică-ți istoricul de internet. Acum, dacă aveți de-a face cu un spion de telefon cu experiență, șansele sunt puține să vedeți dacă a făcut acest lucru.

Dar chiar și atunci, verificarea istoricului de navigare ar putea dezvălui că cineva a fost pe telefonul tău fără ca tu să știi și să-ți verifice mesajele de pe WhatsApp.

citește tot articolul pe alephnews.ro

Actualitate

YHP Logo