Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

DISTINCȚIE – Prefectul județului Maramureș, decorat de președintele Klaus Iohannis

Publicat cu

pe

Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureș a primit Ordinul ,,Bărbăție și credință” în rang de Cavaler, conferit de Președintele României Klaus Iohannis pentru contribuția importantă adusă la îndeplinirea cu succes a misiunilor specifice Ministerului Afacerilor Interne.
„O încredere care mă onorează și mă responsabilizează.Poate nu e o simplă coincidență faptul că Ordinul a ajuns la mine la un an de la declanșarea războiului din Ucraina, un război care a pus județul Maramureș în prima linie de sprijin și care ne-a obligat să facem față unor situații speciale. În acest an, ne-am confruntat cu momente dificile, am fost permanent în alertă și, prin munca unei echipe minunate, am reușit să ne organizăm și să rezolvăm toate problemele legate de refugiații din Ucraina.
Ordinul ,,Bărbăție și credință,, în rang de Cavaler, pe care l-am primit, răsplătește eforturile unei echipe care știe să se mobilizeze pentru a duce la capăt toate provocările care apar la nivelul județului Maramureș. O echipă căreia îi mulțumesc pentru implicare și dăruire. Împreună suntem mai buni!”, a declarat prefectul Rudolf Stauder.

Actualitate

YHP Logo