Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

GIMNASTICĂ RITMICĂ – Medalii obținute de LPS Baia Mare la Campionatul Național Școlar (FOTO)

Publicat cu

pe

În perioada 5-7 mai, la Bistrița, s-a desfășurat Campionatul Național Școlar la gimnastică ritmică. 119 gimnaste de la toate cele 9 cluburi și licee cu program sportiv din țară s-au întrecut pe covorul de concurs. Competiția a fost una lungă și grea pentru că s-a desfășurat la toate categoriile de vârstă, inclusiv proba de ansamblu.

Liceul cu Program Sportiv Baia Mare a participat cu o delegație formată din: Chișcasa Maria-senioare, Chibelean Crina, Talpoș Rebeca, Ilieș Valentina, Ciocotișan Alexia, Botoș Andrada, Tuns Geta – echipa de Juniori III, 9-10 ani, Ardelean Elisabeta, Ciocotișan Sofia, Rus Karina – junioare IV, 7-8 ani. Ileana Iakob și Amalia Mali sunt cele două profesoare care au pregătit și însoțit gimnastele în competiție.

„Vedeta absolută a echipei băimărene a fost Chișcasa Maria care a făcut un concurs foarte bun, cu siguranță și multă determinare, ea aducând 2 medalii de aur la minge și la proba pe echipe și 4 medalii de argint la cerc, măciuci, panglică și individual compus
Echipa de junioare III a ocupat locul 2, iar ansamblul de junioare III s-a situat pe locul 3
La categoria de vârstă 7 ani Ardelean Elisabeta a cucerit o binemeritată medalie de bronz, fiind cumva imaginea din oglindă a Mariei Chișcasa, adică viitorul gimnasticii la LPS.
Sportivele Chibelean Crina, Talpoș Rebecca si Ciocotișan Alexia au obținut și alte clasări în primele 8 locuri în concursul pe obiecte”, a declarat prof. Ileana Iakob, antrenor coordonator la secția de gimnastică ritmică de la LPS Baia Mare.

Actualitate

YHP Logo