Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

CUPA ROMÂNIEI – Academia de Handbal Minaur a avut „echipă” valoroasă în Final Four

Publicat cu

pe

Florin Mironescu, antrenorul coordonator al clubului de juniori Academia de Handbal Minaur Baia Mare, a postat, pe Facebook, o fotografie cu câțiva jucători care au evoluat în Final Four-ul Cupei României la handbal masculin.

Este vorba de: Dan Vasile, Alexandru Andrei (CSM Constanța), Tudor Botea (CSM București), Alexandru Bologa (CSU din Suceava), Călin Căbuț, Robert Nagy, Erik Pop și Mihai Dobra (CS Minaur), handbaliști care au cucerit, sub comanda lui Florin Mironescu, titluri naționale și medalii pe vremea când erau juniori la Academia de Handbal Minaur Baia Mare. Lipsește din poză doar Octavian Bizău (CSM București). Deși nu au au fost trecuți pe foaia de joc la meciurile din Final Four-ul Cupei României, din lotul echipei CS Minaur mai fac parte încă doi handbaliști de la AH Minaur, Lucas Sabou și Ovidiu Ardelean.

Dacă ar fi posibil ca cei mai valoroși jucători formați de Academia de Handbal Minaur să joace sub culorile echipei CS Minaur, cu siguranța Baia Mare ar avea o echipă redutabilă în Liga Zimbrilor.

Trebuie să mai spunem că în Final Four-ul Cupei României au mai evoluat încă trei handbaliști care au terminat junioratul în Baia Mare: Alexandru Csepreghi (CSM București) de la CS Marta, Darius Makaria și Paul Simulescu (CSU din Suceava) de la la CS Extrem.

Actualitate

YHP Logo