Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

DREPTATE PENTRU CORASON – Protest în fața Perfecturii Maramureș pentru respectarea drepturilor animalelor

Publicat cu

pe

Duminică, 21 mai, la ora 15, băimărenii sunt așteptați cu pancarte în fața Prefecturii Maramureș pentru a participa la un protest național pentru respectarea drepturilor animalelor.

În urma cu câteva zile, un câine bătrân, paralizat a fost abandonat la groapa de gunoi, într-un sat din România. A zăcut acolo minim 2 săptămâni, lângă un drum intens circulat fără ca nimeni sa îl ajute. Conoscutul om de afacceri Ștefan Mandachi l-a salvat și l-a numit Corason, inițiind un protest la nivel național pentru responsabilizarea cetățenilor cu privire la drepturile animalelor din România și pentru aplicarea legii de catre autoritățile competente.

„Să manifestam pentru miile de Corason din România, pașnic, în fata Prefecturii judeţului Maramureş din Baia Mare impreună cu câinii nostri, cu pancarte prin care să cerem respectarea drepturilor animalelor din România, sa cerem dreptate pentru Corason şi restul care au fost sau sunt în aceiaşi situaţie de suferinţă îngrozitoare!”, este îndemnul adresat de organizatorii protestului iubitorilor de animale din Baia Mare.

Actualitate

YHP Logo