Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

RUGBY – În urma unui meci fabulos, Ţara Galilor a învins Fiji cu 32-26, la Cupa Mondială din Franţa

Publicat cu

pe

Reprezentativa Ţării Galilor a învins selecţionata Fiji cu scorul de 32-26 (18-14), duminică seara, la Bordeaux, în primul lor meci din Grupa C a Cupei Mondiale de rugby din Franţa.

Galezii au rezistat unui forcing de final al fijienilor, obţinând victoria cu bonus ofensiv, în timp ce jucătorii din Pacific se pot consola cu un dublu bonus, ofensiv şi defensiv.

Jucătorii galezi au marcat patru eseuri, prin Josh Adams (7), George North (29), Louis Rees-Zammit (48) şi Elliot Dee (66), trei transformate de Dan Biggar (30, 49, 67), care a fructificat şi două lovituri de pedeapsă (2, 24).

Fijienii au reuşit şi ei patru încercări, prin Waisea Nayacalevu (13), Lekima Tagitagivalu (17), Josua Tuisova (73) şi Mesake Doge (78), trei fiind transformate de Frank Lomani (15, 18) şi Teti Tela (73).

Ţara Galilor este la egalitate de puncte cu Australia, care a dispus sâmbătă de Georgia cu 35-15.

Fijienii pot regreta cele trei situaţii în care au culcat balonul în terenul de ţintă advers, dar eforturile lor nu au fost validate de arbitru, de două ori pentru înainte (35, 62), iar o dată din cauza lipsei imaginilor care să confirme că jucătorul a culcat balonul (77).

Actualitate

YHP Logo