Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

CE COMISIOANE SUNT LA REVOLUT – Cât plăteşti, de fapt, atunci când foloseşti cardul

Publicat cu

pe

Mulți români și-au făcut un card Revolut pentru numeroasele beneficii oferite, cu toate că se află deja în baza de date a altor bănci. Deşi toate operaţiunile sunt gratis, clienţii trebuie să ştie că sunt şi lucruri care se plătesc.

Ce comisioane sunt la Revolut. În general, firma își face banii din abonamentele clienților. Acestea sunt de trei tipuri: Plus, cu 14,99 / lună, Premium, cu 24,99 / lună și Metal, cu 54,99 lei/lună. În plus, mai sunt câteva costuri de care să ții seama. În primul rând, atunci când ceri emiterea unui card fizic, va trebui să suporți costurile de livrare. Un alt aspect important este că înlocuirea cardului, în cazul în care îl pierzi pe primul, va duce la cheltuieli de 25 de lei. Cardurile din ediția specială se achită și ele, iar prețurile variază în funcție de ediție. De altfel, și pentru cardurile Revolut Pro este perceput un comision anunțat de companie înainte ca utilizatorul să-l comande, scrie Fanatik.

Clienţii Revolut trebuie să ştie că nu pot scoate mai mult de 800 de lei într-o lună de la bancomat. În afara limitei de valoare, nu poți nici să faci mai mult de cinci astfel de tranzacții într-o singură lună. Dacă depășești limita, se va aplica un comision de 2%, scrie dailybusiness.ro.

Revolut s-a lansat în urmă cu 8 ani și de atunci a adunat mai bine de 2,7 milioane de clienți în România.

Actualitate

YHP Logo