Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

UNPR – Invitație la evenimentul online “Go Together, Grow Faster” (14 noiembrie)

Publicat cu

pe

Uniunea Naţională a Patronatului Român (U.N.P.R.) îi invită pe cei interesați să participe, online, la evenimentul “Go Together, Grow Faster”, organizat pe data de 14.11.2023, în Turcia, Istanbul, la hotelul Wyndham Grand Istanbul Levent.

“Go Together, Grow Faster” este un concept unic pe care U.N.P.R. intenţionează să-l implementeze în vederea promovării investiţiilor străine în România şi exporturilor firmelor româneşti pe pieţele internaţionale, fiind organizate anterior cu succes două astfel de evenimente în Germania pentru industriile textilă şi IT.

Dear Attendees,
We understand that not everyone can join us in person for our upcoming event. To ensure that you don’t miss out on this exciting experience, we’ve arranged for live streaming and audio translation services!
Visual Live Streaming:
Can’t be there with us? No problem! Catch all the visual action live through our Facebook page. Just click the link below and be part of the event from wherever you are!

Live Stream on Facebook:
https://www.facebook.com/OlyEnergySolutions

We’re committed to making this event accessible and enjoyable for everyone.

Evenimentul din acest an organizat la Istanbul, sub egida “Go Together, Grow Faster”, are ca scop prezentarea oportunităților de investiții pe care România le oferă în domeniul energiei din surse regenerabile, pe de-o parte, și interesul investitorilor turci în dezvoltarea și exploatarea capacităților de producere a energiei din surse regenerabile, pe de altă parte.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate semnificativă pentru dezvoltarea relaţiilor de afaceri româno-turce, dar şi un pas important pentru încurajarea investiţiilor cu capital străin în capacităţi de producere a energiei electrice din surse regenerabile în România.

Mai multe informații despre “Go Together, Grow Faster”, se regăsesc pe site-ul dedicat evenimentului: www.gotogethergrowfaster.com.

Uniunea Naţională a Patronatului Român (U.N.P.R.) este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, fără caracter politic, ce a fost înfiinţată în anul 1991, fiind prima Confederaţie patronală înregistrată în România, care se prezintă astăzi, drept cea mai activă şi dinamica confederaţie, fiind prezentă în 21 de judeţe ale ţării, cu peste 1000 de membri activi.

 

Actualitate

YHP Logo