Connect with us
Descarcă aplicația

NEWS

NOROCOȘI – Câștiguri spectaculoase la loto

Publicat cu

pe

În urmă cu câteva zile, un locuitor din Argeș a achiziționat un bilet de loterie pentru suma de 24,5 lei, iar acest bilet i-a adus o câștigare care l-a făcut bogat, însumând 7,32 de milioane de euro. Această sumă impresionantă de bani este considerabilă, mai ales în contextul actual. Jucătorul respectiv a ales să pună pe bilet trei variante simple și a plătit mai puțin de 5 euro pentru aceasta.

Deși câștigul obținut nu reprezintă cel mai mare premiu acordat de Loteria Română, acest titlu îi revine câștigătorului din 2023, care, cu un bilet în valoare de 469,5 lei, a câștigat peste 10 milioane de euro. De menționat că biletul câștigător nu a fost unul simplu, însă premiul din categoria I de atunci a reprezentat cel mai mare câștig în istoria loteriei.

Pe plan internațional, și alți jucători s-au trezit brusc înstăriți. Recent, un cetățean elvețian a obținut cel mai mare premiu Jackpot din istorie, în valoare de 67,3 milioane de euro, echivalentul a 64,59 milioane de franci elvețieni.

Biletul norocos este deținut de un jucător dintr-o zonă a Elveției vorbitoare de germană sau italiană, conform unui comunicat emis de loteria elvețiană, fără a furniza alte detalii.

Recordul precedent era de 48,6 milioane de franci elvețieni, adică peste 50 de milioane de euro, iar un premiu Jackpot de 70 de milioane de franci elvețieni a fost câștigat în 2016, însă atunci s-a împărțit între trei jucători.

Actualitate

YHP Logo