Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBAL – Zidane, pe punctul de a semna ca antrenor la Bayern Munchen

Publicat cu

pe

Zinedine Zidane este pe punctul de a semna un contract cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din vară, conform informațiilor publicate de DPA vineri și preluate de ziarul spaniol Mundo Deportivo.

Surse apropiate negocierilor menționează că Zidane este în pragul semnării unui acord cu Bayern Munchen, care urmează să rămână fără antrenor la finalul sezonului curent, odată cu plecarea lui Thomas Tuchel, anunțată cu ceva timp în urmă.

Marca, un alt ziar spaniol, indică faptul că negocierile dintre Zidane și oficialii bavarezi sunt într-un stadiu avansat.

Presa germană a sugerat încă din februarie că Zinedine Zidane, fostul antrenor al lui Real Madrid, este unul dintre candidații principali pentru postul de antrenor al echipei Bayern Munchen, mai ales că este liber de contract după despărțirea de clubul spaniol.

Potrivit postului de televiziune Sky Sport Germania, Zidane se află pe lista scurtă a oficialilor lui Bayern pentru a-l înlocui pe Thomas Tuchel. Cu toate acestea, Julian Nagelsmann, actualul selecționer al echipei naționale de fotbal a Germaniei, este și el considerat pentru această poziție.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo