Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

CRATERUL DE LA SLĂNIC – Încă un bloc de locuințe va fi evacuat

Publicat cu

pe

Autorităţile din judeţul Prahova au decis evacuarea a  încă unui bloc de locuinţe din oraşul Slănic, unde craterul care a apărut pe strada 23 August s-a mărit.

„Astfel, 16 persoane au fost ”rugate” acum să îşi părăsească locuinţele, după ce în groapa apărută în stradă s-a scufundat, pe verticală, un stâlp. Prefectul judeţului, Emil Drăgănescu, a declarat că decizia trebuie supusă aprobării Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă”, scrie news.ro.

„Urmare a situației actuale regăsite la nivelul localității Slănic, coroborat cu ultimele decizii adoptate în urma ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a dispus extinderea perimetrului de siguranță prin evacuarea comunităților din proximitatea zonei afectate.
În acest sens, prin grija Instituției Prefectului și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, acțiunea de evacuare a populației, în scopul eliminării oricărui pericol în ceea ce privește siguranța acestora se va realiza în cel mai scurt timp”, precizează reprezentanții Instituției Prefectului Prahova.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo