Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

MUZEUL SATULUI – „Paști în Maramureș” debutează în 6 mai. Vezi programul complet

Publicat cu

pe

Sighetenii, maramureșenii și turiștii care au ales să petreacă Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului în inima Maramureșului Voievodal sunt așteptați, luni, 6 mai 2024, cu începere de la ora 13:00, la Muzeul satului maramureșean ”Mihai Dăncuș„ pentru o nouă ediție a evenimentului „Paști în Maramureș”.
Un eveniment devenit deja tradiție, unde satele din Maramureș vor prezenta tot ce au mai de preț și anume port, tradiții, bucate, într-un adevărat spectacol de sunet și culoare. Spectacolul folcloric va avea loc pe scena amplasată în centrul orașului de pe Tisa, cu începere de la ora 17.00, unde invitați de seamă ai folclorului maramureșean vor încânta cu muzică bună și surprize plăcute pe cei prezenți.
Cu începere de la ora 13.30 satele din Maramureș își prezintă tradițiile și obiceiurile în Muzeul Satului. În Parcul Central din Sighet de la ora 17.00 vor urca pe scenă Pătru Bârlea, Ileana Matus, Ansamblul Folcloric Mara, Marius Iusco, Maria Mihali Achim, Găvrilă Dunca, Maria și Petre Orza sau Alex Martari.
Dragoș HOJDA

Actualitate

YHP Logo