Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

TRANSFER – O braziliancă pe postul de extremă dreapta la CS Minaur

Publicat cu

pe

După Yuliya Dumanska, care vine de la Gloria Bistrița, CS Minaur a confirmat un al doilea transfer pentru sezonul următor. Este vorba de brazilianca Jessica Quintino (33 ani), care a evoluat în ultimele trei campionate la Dunărea Brăila, echipă cu care în acest sezon a reușit să cucerească medalia de argint în Cupa României și să joace în Final Four-ul EHF European League (locul 4).

„De-a lungul carierei, Jessica a mai evoluat trei sezoane în campionatul Poloniei (campioană cu MKS Lublin în 2015 și 2016) și cinci sezoane în campionatul Danemarcei, la Odense (reușind să câștige campionatul Danemarcei în anul 2021, o Cupă a Danemarcei în anul 2020 și să ajungă până în sferturile de finală ale Ligii Campionilor în anul 2019 și în semifinala Cupei EHF în anul 2020).

La echipa națională a Braziliei a marcat peste 285 de goluri în 116 apariții, participând de doua ori la Jocurile Olimpice (Londra 2012 și Rio de Janeiro 2016). Anul acesta, la Jocurile Olimpice de la Paris, Jessica va participa din postura de jucătoare la Minaur, fapt care ne onorează și pentru care îi ținem pumnii strânși!”, scrie minaur.ro.

Marius CÎMPIAN

Actualitate

YHP Logo