Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

BAIA MARE – O nouă ediție a evenimentului „Cu IiA pe bicicletă”. Vezi traseul

Publicat cu

pe

Luni, 24 iunie, începând cu ora 17:00, pe Câmpul Tineretului din Baia Mare va debuta a treia ediție a evenimentului Cu IiA pe bicicletă”. Se va merge de aici pe mai multe străzi din Baia Mare, iar oprirea va fi la Muzeul Satului.

”De Sânziene, în 24 iunie, zi declarată și „Ziua Universală a Iei”  i-ați Iia și bicicleta și hai cu Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” să faci parte și tu din alaiul bicicliștilor folcloriști!

Traseul: Punct de întâlnire în fața Muzeului de Etnografie – Câmpia Tineretului, Stația de autobus Victoriei, Buclă, Bd. Independenției, Bd. Republicii – Palatul de Justiție, Policlinica Sf. Maria, Bd. Regele Mihai I, Piața Revoluției, Str. 22 Decembrie, Sens giratoriu Piața Izvoare, Str. Horia, Strada Crișan, Piața Păcii, Str. Gheorghe Șincai, Podul Viilor, Muzeul Satului Baia Mare.

Începând cu ora 18:00, vă așteptăm, în Muzeul Satului, la spectacol folcloric, cu participarea orchestrei și a corpului de balet ale Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”. Invitat special: Paula Seling”, transmite Ansamblul Folcloric Național Transilvania.

Vlad HERMAN

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo