Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

SPORTURI ELECTRONICE – Mara Mareș susține recunoașterea eSports în România

Publicat cu

pe

Președintele PNL, Florin Cîțu, a venit cu o propunere legislativă de a recunoaște sporturile electronice în România. Inițiativa a fost formulată la nivelul Tineretului Național Liberal, sub coordonarea Marei Mareș, președinta TNL, în parteneriat cu reprezentanții Federației Internaționale de Esports.

„În România au loc deja recurent mari evenimente de gaming cu un focus mare pe E-Sports precum Bucharest Gaming Week, Gaming Marathon, Digital Crusade sau Romanian Esports League. Acestea strâng milioane de vizitatori, atât fizic cât și online, atât din țara noastră, cât și din întreaga lume”, scrie evz.ro.

“România a înțeles mega-trendul sporturilor electronice și se adaptează din timp acestei realități. Noi propunem astăzi o recunoaștere care este solicitată de piață și care este conturată în parteneriat cu piața. Această recunoaștere acționează ca un facilitator și accelerator pentru piață și industrie, ceea ce pentru România înseamnă că va obține mari beneficii financiare”, a declarat Mara Mareș, președintele Tineretului Național Liberal.

 

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo