Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBAL – Argentina s-a calificat cu emoţii în semifinalele turneului Copa America

Publicat cu

pe

Selecționata Argentinei, deținătoarea trofeului, s-a calificat cu emoții în semifinalele turneului de fotbal Copa America, reușind să învingă echipa Ecuadorului la loviturile de departajare, cu scorul de 4-2, joi seara, la Houston (Texas).

Argentina a deschis scorul în minutul 36 prin Lisandro Martinez, după un corner executat de Lionel Messi și prelungit cu capul de Alexis Mac Allister. Ecuadorienii au egalat în prelungirile reprizei secunde prin Kevin Rodriguez (90+1).

Ecuadorul a avut ocazia să câștige meciul în ultimele secunde, dar atacantul Jordy Caicedo a șutat pe lângă poartă. Conform regulamentului competiției, s-a trecut direct la loviturile de departajare, unde portarul Emiliano „Dibu” Martinez a fost din nou eroul Argentinei, salvând echipa după ce Messi a ratat primul penalty, trimițând mingea în transversală.

Martinez, desemnat „omul meciului”, a respins șuturile lui Angel Mena și Alan Minda. Argentinienii au marcat prin Julian Alvarez, Alexis Mac Allister, Gonzalo Montiel și Nicolas Otamendi, în timp ce pentru Ecuador au înscris John Yeboah și Jordy Caicedo. Argentina va întâlni în semifinale, pe 9 iulie la New York, câștigătoarea partidei dintre Venezuela și Canada, care se vor confrunta vineri seara la Arlington (Texas).

Actualitate

YHP Logo